joi, 15 august 2013

Sunt tot ceea ce iti respingi ca ai devora nesatul.

Pentru el as fi doar o sticla pisata marunt la poalele picioarelor sale unele peste care dupa ce le-ar strivi mult mai marunt decat erau in faza initiala s-ar arunca la pamant si le-ar linge disperat cu ardoarea maniacului ce nu observa ca ii curge din gura sangele siroaie dar mai ales nici macar nu ii pasa. Un obsedat inconstient, dar nu de cei din jur,cat de sine.

 Inconstient ca motivul obsesiei sale nu sunt eu ca fiinta carnala si animata de viata,ci ideea de mine ce-l tulbura si chinuie pe interior din cauza frustrarilor acumulate ca putregaiul pe pereti ce se tot raspandeste pana la intoxicare indiferent cat l-ai acoperi cu var .


Era viermele ce ii infestase inauntrul si care desi avea uneori sclipiri coloristice de fluture,se gasea inchis si sufocat sa ramana in acelasi stadiu de nedezvoltare preferandu-si raspandirea parazitara. Parazitarea parea mai putin daunatoare pentru el decat acea bataia de fluture ce si-ar fi atins scopul lovind fix in inima. Caci e mai usor sa vomiti.Aduce eliberare.Cel putin temporar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu